RUMORED BUZZ ON خواص عسل

Rumored Buzz on خواص عسل

Rumored Buzz on خواص عسل

Blog Article

۱ پیشینه ۲ ویژگی‌ها ۳ تولید عسل تغییر وضعیت زیربخش‌های تولید عسل ۳.۱ تولید جهانی ۴ ترکیبات ۵ انواع عسل ۶ رنگ ۷ عسل تقلبی ۸ روش تشخیص عسل طبیعی ۹ ویژگی‌های درمانی تغییر وضعیت زیربخش‌های ویژگی‌های درمانی ۹.۱ درمان زخم‌ها و سوختگی‌ها ۹.۲ به‌عنوان آنتی‌بیوتیک ۹.۳ درمان و بهبود سرفه ۹.

برای آب کردن این شکرک می‌توان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.[۱۱]

خانم‌های بارداری که با بی‌خوابی و استرس دست و پنجه نرم می‌کنند، می‌توانند شب‌ها قبل از خواب این شیر عسل را بنوشند تا راحت‌تر بخوابند.

نفخ معده، زخم معده، رفلاکس معده و عفونت معده از مهمترین مشکلات معده به شمار می‌آیند که عسل می‌تواند مرهم مناسبی برای آنها باشد.

مواد معدنی: عسل شامل مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، و سدیم است.

استفاده از ماسک های عسل می تواند به تمیزی و طراوت پوست کمک کند.

۴. مصرف ۳۰ تا ۴۰ گرم عسل در طول زمان ورزش به ازای هر ساعت ورزش کردن

توجه داشته باشید که ویژگی های عسل می تواند بسته به جغرافیای منطقه تولید، منابع گلی، و فرآیند تولید تا حدی متغیر باشد.

در توضیح این مورد باید گفت که مصرف عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماری‌های اینچنینی جلوگیری می‌کند.

۱. یکی از ساده ترین شیوه‌های استفاده از عسل برای عفونت لثه این است که بعد از شستن دهان (مسواک زدن دندان ها) عسل را با انگشت خود به آرامی بر روی محل التهاب مالیده و آن را ماساژ دهید و این کار را سه بار website در روز تکرار کنید. این کار به هیچ وجه باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود.

در یونان نیز خواص عسل مورد توجه بوده است، به طوری که آن‌ها معتقد بودند که استفاده منظم و روزانه از عسل باعث افزایش طول عمر می‌شود.

مصریان قدیم ترکیبی از جو، عسل و گندم تهیه و به جای الکل استفاده می‌کردند.[نیازمند منبع]

مقدار فراوان شکر معمولی را در آب حل می‌کنند و پس از اینکه شربت غلیظی به دست آمد، آن را حرارت می‌دهند و با افزودن مواد شیمیایی و رنگی حالتی شبیه به عسل را به آن می‌دهند.

عسل به همراه موم عَسَل (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» و در فارسی میانه کَندی [۱])، مایعی شیرین و گران‌رو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید می‌شود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گل‌ها (شهد گل‌ها) یا تراوش‌های برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری می‌کنند.

Report this page